OM

Hvem er Liljefelt Jewellery?
Jeg hedder Michell Liljefelt, er uddannet smykkedesigner og startede Liljefelt Jewellery i 2020. Det er mit personlige mål at designe “smykker med betydning”, og at formgivningen er som et maleri man kan gå på opdagelse i hver dag. Herudover er vigtigt for mig at mine smykker er rare at have på. 
Mit højeste ønske er, at mine smykker skaber værdi og glæde for giveren og modtageren, gerne gennem mange generationer. 

Hvordan er min designproces?
Når jeg selv designer til min kollektion er det fordybelse og inspiration fra naturen der fylder mest for mig. Jeg kan forsvinde i "det kreative" og nyder de former, der opstår i voksen, når jeg arbejder med den. I unika kundeopgaver tager jeg altid et møde, hvor vi sammen finde ud af hvilket behov og retning smykket skal formes. Herefter skaber jeg en voksmodel af smykket, som du godkender. Derefter vil jeg få støbt smykket i genanvendt guld. Til sidst tilføjer jeg de sidste detaljer og finpudsninger, inden du afhenter dit smykke. 

Hvem samarbejder jeg med?
Mit tætteste samarbejde er med Jimmi Fries, der er uddannet guldsmed og stenfatter. Jimmi fatter alle diamanter og andre smykkesten i mine smykker på smukkeste og mest holdbare vis. 
Derudover samarbejder jeg med de dygtige mennesker hos Holms Støbeteknik, der sikrer kvaliteten i mine smykker. Til indkøb af smykkesten bruger jeg Regitze von Bülow og Saquoyah, som begge indestår for konfliktfrie diamanter. 

Til min nyeste billedserie samarbejder jeg med fotograf Vita Korsgaard


Genanvendt guld
Mine smykker bliver støbt i certificeret genanvendt guld (recycled gold), hvilket betyder at guldet ikke er fra minedrift, men er omdannet fra tidligere smykker og ure. Guldet har samme farve, ægthed og høje kvalitet, og så er det langt mere etisk anskaffet og ressourcebesparende for planeten.


Hvordan bestiller jeg et smykke fra Liljefelt Jewellery?
Du har både mulighed for, at bestille mine smykker fra den nuværende kollektion her på hjemmesiden, eller aftale en tid og komme forbi mit værksted i Valby. Er du interesseret i at lave et unika-smykke eller bestille vielsesringe, vil jeg råde dig til at aftale et uforpligtende møde. Hvis du ikke har mulighed for, at komme forbi mit værksted, kan vi mødes via facetime.
 
Hvad er leveringstiden på en ordre? 
Alle mine smykker laves på bestilling, hvilket betyder, at leveringstiden på den nuværende kollektion er 2-6 uger og 6-10 uger på unika-smykker.  
Haster bestillingen så kontakt mig venligst, og så finder vi en løsning. 
 
Hvor kan jeg finde Liljefelt Jewellery? 
Mit showroom ligger på Valby Langgade 88C, 2500 Valby, kun to minutter fra Spinderiet, hvor du har mulighed for at parkere gratis i to timer.  

Har du nogle spørgsmål eller ønsker et uforpligtende møde, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 50 62 36 00. 

Du kan også skrive til mig via "Aftal et møde"

Billede af Michell Liljefelt i sit smykkeværksted der holder et nyt unika-smykke i hånden
Håndtegnet skitser med tus og blyant af smykker set oppefra. Design af Michell Liljefelt

Billede af Michell Liljefelt i sit smykkeværksted der polerer guldsmykke i organisk formgivning med stor diamant.
 • Betydningsfulde vielsesringe i 14 kt genanvendt guld

  "Min kone og jeg har købt vores vielsesringe hos Liljefelt Jewellery. Michell var så sød og guidede os igennem hele processen til perfektion. Ringene blev præcis, som vi ønskede dem, og vi er så glade for dem. Kundeservice er nøgleordet til den bedste oplevelse, og det må vi i den grad sige at vi fik ved Michell..."

  - Frederik

  VIELSESRINGE 
 • Forlovelsesring i genanvendt guld med særlig udvalgt diamant

  "Jeg købte en forlovelsesring hos Michell, og hun har været helt fantastisk at være kunde hos!
  Jeg fik en venlig, åben, informativ, inddragende og kyndig vejledning gennem processen.

  Ringen jeg endte med (en udgave af Capri) er det smukkeste smykke jeg har haft i hænderne..."

  -Troels

  FORLOVELSESRINGE 
 • Unika ring med brug af arveguld og betydningsfulde sten

  "...Gennem hele forløbet var Michell yderst opmærksom på, hvad jeg ønskede, samt kom med gode idéer og sparring, så vi fik det bedste resultat..."

  -Joyce

  UNIKA 
 • Vielsesring bestilt via webshop med rådgivning over telefon

  "Det har været en fornøjelse at handle med Michell fra Liljefelt Jewellery. Kundeservicen er helt i top, og selvom jeg ikke så produktet før jeg fik det leveret, så følte jeg mig helt tryk ved at jeg ville få det jeg ønskede. Jeg modtog en helt igennem fantastisk smuk ring, som jeg skal bruge til vielsesring, og kan kun sige WAUW. De største og varmeste anbefalinger her fra 🌸"

  -Anne

  VIELSESRINGE 

Aftal et møde

Aftal et uforpligtende møde og kom forbi Liljefelt Showroom i Valby.

Aftal et møde