To vielsesringe ligger centralt på hvid baggrund, en herre-vielsesring i hvidguld ligger nederst og en hånd med fransk rød neglelak placerer en guld-vielsesring med stor diamant ovenpå den første.

Vielsesringe - samhørighed uden at være ens

Vielsesringe er et symbol på kærlighed og samhørighed mellem to mennesker. Traditionelt set er vielsesringe ens i design og materiale, men det behøver ikke nødvendigvis at være tilfældet. Jeg tror på, at vielsesringe skal symbolisere kærligheden mellem to mennesker, og at dette kan gøres uden at vielsesringene skal være ens. 

Kan vielsesringe udstråle samhørighed uden at være ens? 

Jeg oplever fra mine kunder at samhørighed er flydende og at det betyder forskellige ting for forskellige mennesker. For nogle par kan det fx. være at det er samme slags guld fx 14 karat, men hvor den ene ring er organisk formgivet, og den anden klassisk formgivet. For andre er det vigtigt, at før de synes, at der er samhørighed, så skal ringene være ens, hvor stærke form-elementer går igen i begge ringe. 

For mig at se, er der ikke noget der er rigtig eller forkert ift. valg af vielsesringe. Det vigtigste er, at I som par føler at det er det rigtige valg. Fx. har jeg lige haft et par, der måske lidt utraditionelt har valgt, at overraske hinanden, ved at de hver især sammen med mig designer ringen til modparten, og først viser dem på dagen de skal giftes. Det valg synes jeg, både viser dyb kærlighed og mod, og ikke mindst er  det lige i parrets ånd.  

Forskellige sammen  

I dag er det meget almindeligt at være et par, der hylder den forskellighed hver individ bringer ind i forholdet. Dette kommer til udtryk både i form af fritidsinteresser, venner, musik og tøjstil m.m. Jeg synes, at den unikke vielsesring er en naturlig forlængelse af denne tendens. 

Hvad koster vielsesringe hos Liljefelt Jewellery?

De smalle vielsesringe i 14 kt genanvendt guld kan fås fra 10.000 kr. per sæt. Unika-ringe i 14 eller 18 karat genanvendt guld, hvor vi i fællesskab designer jeres kommende vielsesringe. Se processen her - pris fra 18.000 kr. per sæt.

Budget for vielsesringe 

I en tid med krig i Europa og recession er her et par tips til hvordan I kan spare penge på jeres vielsesringe:

  • Ved at vælge 14 karat guld, der er lidt billigere end 18 karat guld, kan der være et par tusinde at spare. 
  • I de fleste af mine designs, er det muligt at fravælge diamanter fx STEM RING, WAVES RING og IVY RING. Dette behøver ikke at være et permanent valg, I har altid mulighed for at få sat diamanter i efterfølgende. Her kan I også let spare nogle tusinde, alt efter antal og størrelse på diamanterne. 
  • Hvis du har forelsket dig i en ring med en hvid diamant på fx 0.20 carat, kan du spare den del ved at i stedet at vælge en champagnefarvet diamant. Besparelsen kommer an på størrelsen og gradueringen af diamanten. Dog er der ikke det store at spare i de helt små diamanter, fx 0.01 carat. 
  • Hvis I har smykker med diamanter eller andre ædelsten der ikke længere bliver brugt, og som I godt kunne tænke jer blev sat i jeres vielsesringe, er dette også en mulighed. 
 

Hvordan kommer vi i gang med vores vielsesringe hos Liljefelt Jewellery? 

Jeg tilbyder en personlig oplevelse, hvor vi i fællesskab finder frem til hvordan jeres tanker kan formgives i spændet mellem det klassiske og det organiske. Hos mig har I mulighed for, at vælge ringe fra den nuværende kollektion, kombinere med en unika-ring, eller lave et helt unikt sæt i fællesskab med mig. 

 

Jeg glæder mig til at høre fra jer. Aftal et uforpligtende møde til en snak om jeres ønsker.

Tilbage til blog