LILY RING - inspireret af naturens elegance

LILY RING - inspireret af naturens elegance

Kære Venner,

Jeg er begejstret for at kunne præsentere jer for vores seneste tilføjelse til kollektionen - "LILY RING". Bag hvert smykke ligger en omhyggelig og passioneret designproces, og jeg vil gerne dele lidt om min inspiration og tanker bag dette unikke design.

I løbet af de sidste mange måneder har jeg dedikeret mig til at researche, eksperimentere med former og materialer samt finde den perfekte balance mellem elegance, enkelhed og de organiske former. Inspireret af blomsten på en fredslilje, har jeg arbejdet på at skabe et smykke, der udstråler skønhed, harmoni og tidløs elegance.

Inspiration

"LILY RING" er formgivet med inspiration fra blomsten på en fredslilje. Den elegante og enkle form skaber et smukt samspil med de mange glimtende diamanter, der minder om de delikate kronblade og det skinnende centrum af blomsten.

Detaljer

"LILY RING" fås i enten 14 eller 18 karat genanvendt guld. Den er udstyret med en centralt placeret sten på 0.25 ct tw/vs, en konfliktfri diamant med brillantslib, og suppleret af 30 små diamanter med en samlet vægt på 0.16 ct. Dette giver en samlet diamantvægt på 0.41 ct.

Kontakt og Levering

Hvert smykke bliver skabt på bestilling, hvilket betyder, at jeg går i gang med dit smykke, så snart din ordre er lagt. Den normale leveringstid er mellem 2-6 uger. Hvis din bestilling haster, er du velkommen til at kontakte mig direkte på telefon: 50 62 36 00.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte mig (Michell Liljefelt).

Tilbage til blog