Kundefortællinger: Skønhed, Kærlighed og Tillid

Kundefortællinger: Skønhed, Kærlighed og Tillid

Hej med jer! Hos Liljefelt Jewellery er vores kunder altid i fokus. Jeg er begejstret for at dele nogle af de fantastiske anmeldelser, vi har modtaget fra vores kære kunder. Disse ord hylder ikke kun vores smykker, men også de særlige øjeblikke og følelser, de repræsenterer. Lad os sammen dykke ned i deres historier: 

 

Så flotte og elegante smykker hvor man mærker naturens inspiration tydeligt! Jeg fik min forlovelsesring fra Liljefelt og er særligt glad for fokus på værdierne i produktionen. Så god og rar betjening, da vi skulle finde den rigtige størrelse, som passer perfekt! Kæmpe anbefaling! - Tone 

 

Jeg fik lavet verdens smukkeste unikaring hos Michell. Ringen blev lavet ud af gammelt guld og sten, jeg havde arvet fra min mor. Gennem hele forløbet var Michell yderst opmærksom på, hvad jeg ønskede, samt kom med gode idéer og sparring, så vi fik det bedste resultat. Løbende kom Michell med opdateringer om ringen, og hvor den var i processen, hvilket skabte en enorm tryghed, når man får lavet noget så betydningsfuldt, som denne ring er for mig. Kæmpe, kæmpe anbefaling herfra. - Joyce

  

Jeg købte en forlovelsesring hos Michell, og hun har været helt fantastisk at være kunde hos! Jeg fik en venlig, åben, informativ, inddragende og kyndig vejledning gennem processen. Ringen jeg endte med (en udgave af Capri) er det smukkeste smykke jeg har haft i hænderne. Jeg havde skudt en smule forbi med ringstørrelsen, men min forlovede og jeg fik den ændret på 0,5 sek. - igen med en service i topklasse. Smykkerne er alle smukke og findes i forskellige prisklasser.
Kan ikke anbefale Liljefelt nok. 😊 - Troels

 

Det har været en fornøjelse at handle med Michell fra Liljefelt Jewellery. Kundeservicen er helt i top, og selvom jeg ikke så produktet før jeg fik det leveret, så følte jeg mig helt tryk ved at jeg ville få det jeg ønskede. Jeg modtog en helt igennem fantastisk smuk ring, som jeg skal bruge til vielsesring, og kan kun sige WAUW. De største og varmeste anbefalinger her fra 🌸 - Anne

 

Jeg kan kun anbefale at gå forbi Michell og få lavet et unika smykke. Jeg værdsatte samarbejdet og inspirationen. Alt i alt en god oplevelse. - Rikke

 

 

Jeg håber, at disse anmeldelser har givet jer en fornemmelse af, hvad vores smykker betyder for vores kunder. Hvis I endnu ikke har haft mulighed for at opleve vores kollektioner, vil jeg gerne invitere jer til at udforske vores verden af skønhed og elegance her

Tak for jeres støtte og tillid.

KH Michell 

Tilbage til blog