Inhorgenta Munich - Fagmesse for Smykkebranchen

Inhorgenta Munich - Fagmesse for Smykkebranchen

Inhorgenta i München er en vigtig fagmesse for smykkebranchen, hvor deltagere som indkøbere, designere, producenter og trendspottere samles for at holde sig opdaterede på branchens nyeste trends og vigtige emner som bæredygtighed og transparens. Som lille smykkefirma deltog jeg for anden gang for at høre eksperter tale om fremtidens smykkebranche, bæredygtighed og trends og for at indkøbe nyheder, der kan tilbydes til mine kunder.

På messen blev jeg inspireret af mange forskellige ædelstene, og især paraiba turmalin var en sten, der var i højsædet. Denne eksklusive sten er ofte dyrere end en diamant og er kendt for sin fortryllende, poolblå farve, som er unik på markedet. Jeg nød også at se udstillingerne fra store brands og blev inspireret af deres design med ædelsten,  som fx diamanter og smaragder. Selvom disse smykker er langt fra min egen formgivning, gav det mig alligevel nye ideer og tanker til min egen smykkeproduktion.

Som smykkeproducent er det vigtigt for mig at holde mig opdateret på de nyeste trends og tendenser, og på Inhorgenta kunne jeg se, at der er øget fokus på bæredygtighed og transparens i smykkebranchen. Jeg fik også mulighed for at netværke med andre fagfolk og dele viden og erfaringer.

Alt i alt var det en inspirerende tur, og jeg føler mig klar til at implementere mine nye ideer og viden i min egen smykkeproduktion. Jeg ser frem til at deltage i Inhorgenta igen næste år og få endnu mere inspiration fra de mange ædelsten, smykker og fagfolk på messen.

Tilbage til blog