Hvordan finder jeg min kærestes ringstørrelse?

Hvordan finder jeg min kærestes ringstørrelse?

Hvordan finder jeg min kærestes ringstørrelse (uden de opdager det)?

Hvis du gerne vil overraske din udkårne med en forlovelsesring, eller måske bare en super lækker gave - uden at personen kender til din intention. Så har jeg her samlet et par fif til hvordan det kan lade sig gøre:
Alle gode kærester har prøvet at købe sneakers til sin kæreste, og har været igennem processen med at snige et blik ned i skoene, finde størrelsen og det her er lidt det samme - bare niveauet højere.  

Uden de opdager det
Det her kan godt være lidt "mission impossible" og måske du allerede forestiller dig, at være iklædt sort ninjatøj og på vej gennem forskellige lyd/lys-alarmer, for at nå kronjuvelen - det er ikke nødvendigvis så vildt. Den største evne det kræver er blot tålmodighed, tid og opmærksomhed.
Første skridt: uden at dit livs kærlighed lægger mærke til det, skal du forsøge at opsnuse hvilke ringe der sidder hvor, på hvilke hænder. Stræk gerne observationerne over en længere periode(for at gøre det mindre mistænkeligt).
Andet skridt: vent til personen er ude af huset, og tjek så smykkeskrinet eller -skålen, og når du så får øje på den rigtige ring, så tag den i lommen, find den lokale guldsmed, eller aftal at mødes med mig i Valby, København, hvor jeg vil være behjælpelige med at måle ringstørrelsen med professionelt værktøj.  
Alternativt andet skridt: find en skydelærer og lær at brug den (det er ikke nødvendigvis helt intuitivt, at bruge sådan en krabat), eller brug en lineal eller et målebånd og læg ringen henover, og mål den indre diameter. Her er det altså tiendedele millimeter der afgør ringstørrelsen, men fortvivl ikke - den kan udvides/formindskes, hvis det bliver nødvendigt. 
 
Min kæreste er for opmærksom 
Hvis du på forhånd ved, at din kæreste vil spotte dine søgende blikke på deres fingre, og/eller lægge mærke til at du roder smykkerne igennem fra tid til anden, kan det være du må tage andre metoder i brug. 

Den sjove: ta' i nærmeste bland-selv-slik og køb en slikring (evt. først bestil en diamant i fx 0.30 ct hos mig og vedlæg), kryds fingrene og fri til personen. Tag din udkårne under armen med ned i mit værksted, hvor vi sammen laver jeres drømme-ring.   
Den rettidige: Jeg låner dig en af mine udstillingsringe fra min nuværende kollektion. Efter dit frieri kommer I forbi mit værksted og får målt den helt rigtige størrelse. Herefter laver jeg ringen specielt til jer.
   
Vennen eller veninden er nøglen
Den sidste model kan være den rette for dig. Hvis der findes en bedste ven eller veninde, er det et forsøg værd at tage dem med forbi mit værksted,(eller hos den lokale guldsmed) for at finde ud af om personen ved, (jeg gætter på en ret høj sandsynlighed her) hvilken størrelse det er der skal bruges og hvilket design/udseende din udkårne godt kan lide. Bingo!    
 
Ønsker alt held og lykke med det hele!

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte mig her.

  
KH Michell (kraftigt inspireret af samtaler med min kæreste)  
 
OBS. Traditionen tro skal ringen flyttes fra den venstre hånd til den højre, når man er blevet gift. Ringen kan altid udvides, men helst ikke for mange gange. Derfor er det rigtig klogt, at finde en størrelse der er så tæt på som muligt. Husk at størrelser på fingre forandres gennem livet - fx. hvis man er gravid. 

Tilbage til blog