Åbning af Showroom

Åbning af Showroom

Kære venner,

Med stor glæde ønsker jeg at meddele, at jeg har erhvervet nye lokaler og er i færd med at åbne Liljefelt Showroom på Valby Langgade 88C. For at fejre denne milepæl i min rejse med Liljefelt, afholder jeg en åbningsdag den 12. marts 2024. Det ville glæde mig meget, hvis I alle kunne komme forbi, nyde lidt bobler og udforske de nye faciliteter. Der vil også være lækkerier til ganen. I er velkomne til at kigge ind mellem klokken 12 og 18, når det passer jer bedst.

Her er den nye adresse: Liljefelt Jewellery, Valby Langgade 88C, 2500 Valby

Showroomet ligger blot to minutters gang fra Spinderiet, hvor der er gratis parkering i op til to timer, og det er også inden for gåafstand fra Valby station.

Jeg ser frem til at byde jer velkommen!

Med venlig hilsen, Michell

P.S. Bestil dine smykker i god tid: Det er altid en god idé at bestille smykker i god tid, da de bliver lavet efter bestilling. Især unikke smykker kan have længere leveringstid, så hvis du overvejer at bestille eksempelvis en forlovelsesring til foråret/sommeren, så skynd dig at handle nu.

Ring eller send en besked til mig på tlf.: 50 62 36 00 og aftal et uforpligtende møde.

 

Tilbage til blog